Kjeld Bruun

61 år, har 3 børn og er morfar til 4 dejlige børnebørn. Jeg har været gift med Jeanie Bruun i 40 år.

Key Account manager
Formand for Bogense Menighedsråd samt medlem af Bogense Provsti
Har boet i Bogense i 18 år

Vil være med til at fortsætte udviklingen af de gode visioner Nordfyns Kommune.

 

Mine mærkesager:
Kulturlivet og frivilligheden skal styrkes:
Kulturlivet er en vigtig del af lokalsamfundet. Derfor skal vi være parate til at understøtte frivilligheden som er noget af det vigtigste et samfund kan investerer i.
Nordfyn har gode kulturudbud – men det kan blive endnu bedre. Boxen, Støberiet, Geværfabrikken og vores biblioteker og ikke mindst de lokale forsamlingshuse er steder med masser aktiviteter. En prioritering af disse, er en af mine mærkesager

Bedre vilkår for erhvervslivet i Nordfyns Kommune:
Arbejde for at fremme det private initiativ og give erhvervslivet frihed til at udvikle sig og skabe vækst på Nordfyn Generelt skal det være lettere at etablere og drive virksomhed på Nordfyn og vi skal have fokus på at nedbringe virksomhedernes administrative byrder og unødvendige regler mest muligt.

Et grønnere Nordfyn
Vil arbejde for at bevare vores smukke natur på Nordfyn og vil tage del i det fælles ansvar for den verden vi lever i så vi overdrage den uskadt til de næste generationer

 Ældre i Nordfyns Kommune
Nordfyns Kommune skal der være gode forhold, der sikre trivsel og livskvalitet for vores ældre borgere. Der skal være varme hænder nok til at sikre værdighed og tryghed. Sagt på en anden måde, man skal kunne dufte frikadellerne på plejehjemmene.